Search
Ro En
Despre noiNoutăţiPlanifică aventuraGalerie ImaginiRezervăriDespre Crişan şi împrejurimiParteneriJurnal de călătorieContact
 
Despre noi


Descoperă Delta în ritm de canotcă
Amplasat pe braţul Sulina, Centrul de Ecoturism Rowmania – Crişan este punctul de plecare al turelor cu canotca, în care turiştii pot avea acces la un audioghid cu sunetele celor mai întâlnite păsări din zonă şi un catalog cu informaţii suplimentare despre comunitatea locală şi păsările deltei. Gastronomia pescărească, pitorescul portului Sulina şi ospitalitatea satelor tradiţionale completează frumuseţea naturii din pădurile Letea şi Caraorman, a întinderilor nesfârşite de stuf, şi a păsărilor şi animelelor ce le populează.

Cine sîntem?
Sîntem Compania de turism lent (CTL).
Aceasta s-a născut ca instrument de implementare a unui amplu plan de dezvoltare şi promovare a ecoturismului în România, elaborat în parteneriat, de către Asociaţia de Ecoturism din România şi Asociaţia Ivan Patzaichin - Mila 23.
CTL este braţul comercial al celor două organizatii, contribuind la dezvoltarea pieţei de ecoturism în România, la sprijinirea serviciilor de turism ale localnicilor şi la susţinerea conservării naturii.

Asociaţia de Ecoturism din România  (AER)
Asociaţia de Ecoturism din România reprezintă un parteneriat pentru conservarea naturii şi dezvoltarea durabilă a turismului, între asociaţii de turism, asociaţii non-guvernamentale care acţionează în dezvoltare locală şi conservarea naturii, proiecte de conservarea naturii şi agenţi economici în turism.
AER are o activitate de 9 ani în domeniul ecoturismului, atât în crearea de produse noi cât şi în promovarea lor. Totodată AER are experienţă prin intermediul membrilor săi în derularea de programe turistice, inclusiv în deltă.

Asociaţia Ivan Patzaichin - Mila 23
Asociaţia Ivan Patzaichin - Mila 23 are un capital de imagine semnificativ, generat atât în mod direct de prezenţa şi contribuţia activă a multiplului campion olimpic Ivan Patzaichin (implicare personală la nivel operaţional şi de identificare a resurselor, dezvoltarea conceptelor proiectelor organizaţiei, activităţi de networking, facilitare, mediere şi promovare), cât şi prin participarea la project-managementul şi promovarea activităţilor Asociaţiei, a uneia dintre importantele firme de comunicare din România, DC Communication.

Rezervări
după ce ţi-ai planificat aventura, poţi face rezervarea aici...
Contact
Dacă doriţi să ne contactaţi, o puteţi face aici.
Centrul de Ecoturism Rowmania Crişan
Centrul oferă vizitatorilor Deltei Dunării trasee de turism lent, cu ghidare şi interpretare
Despre noi
Noutăţi
Planifică aventura
Galerie Imagini
Rezervări
Despre Crişan şi împrejurimi
Parteneri
Jurnal de călătorie
Contact
Conectează-te la noi: